Våra läkare

 

Hur lång erfarenhet har era läkare?

Samtliga våra läkare är specialistkompetenta och särskilt rekryterade för sin breda kompetens och långa erfarenhet. De flesta är specialistutbildade i allmänmedicin och akutsjukvård vilket säkerställer en hög medicinsk kvalitet och att de kan hantera många olika typer av besvär.

Hur kommunicerar jag med läkaren?

Alla möten i Doktor24 startar som en livechatt mellan dig och läkaren. Om det behövs kan samtalet övergå i ett videosamtal. Vid behov kan läkaren be dig att ladda upp bilder för att bedöma ditt ärende. Efter att läkarmötet är avslutat har du möjlighet att ställa ytterligare skriftliga frågor till våra läkare angående ditt ärende i upp till 7 dagar. Om du ombeds att ta akuta prover ska du skriva tillbaka i chatten efter att du tagit proverna så att vi kan följa upp dessa och hjälpa dig vidare med exempelvis receptförskrivning. När du skickat din fråga svarar läkaren inom 4 timmar, men oftast snabbare än så.

Hur gör jag om jag behöver en förnyad kontakt med läkaren?

Svar: Du har möjlighet att ställa följdfrågor i ditt ärende i upp till sju dagar efter läkarbesöket. Det är dock inte säkert att det är samma läkare som svarar då. Efter sju dagar måste du starta ett nytt ärende.

Doktor24 hjälper dig

Med Doktor24 är det enkelt att träffa läkare och få vård. Vår chattbot och våra specialistkompetenta läkare är redo att hjälpa dig dygnet runt alla dagar i veckan. Vi är aldrig längre bort än din mobil eller dator. Om du har besvär som inte lämpar sig för ett läkarbesök online kan du bli inbokad för en fysisk undersökning via Euro Accident. Du är alltid välkommen till oss på Doktor24, när och där du behöver vård. Smidigt och tillgängligt som det ska vara.